27-01-09

FC Poesele - VCNE : 0 - 5

Zoals reeds eerder vermeld op dit forum was de honger groot bij de preminiemen van VCNE. Ondanks de verre verplaatsing (met plaatselijke site-seeing) en barre weersomstandigheden werden de supporters getrakteerd op een gretig spelend VCNE  en een handvol doelpunten.

Het veld lag er hier en daar zwaar bij wat vlot combineren niet makkelijk maakte. Het was ook zaak de vervangspeler warm te houden. Lukas leek het meest last te hebben van de koude, maar zo bleek achteraf, ook van een aangetrapte voet. Hij speelde wel, de pijn verbijtend, de wedstrijd uit.

Een compleet VCNE trachtte reeds van in het begin de forcing te voeren. Poesele kon  de schijn slechts een tiental minuten ophouden alvorens de thuisnetten bol stonden.  Loic en Stef scoorden elk 2 maal en Pieter pakte weer zijn goaltje mee. Ook de blauwe verdediging (Bram en Tijs) acteerde vol vertrouwen. Een alerte Sander moest slechts eenmaal goed plat gaan om de nul op het bord te houden.

De eindstand van 0 - 5 was meer dan verdiend en zo hebben onze blauwe sportievelingen en hun trainer, al zij het met enig uitstel, het jaar goed ingezet.

De vogeltjes mogen dansen ...

19:38 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.