15-02-09

Bottelare – VCNE : 0 – 1

VCNE : Arthur, Bram, Loïc, Lucas, Pieter, Sander, Saul, Stef, Tijs 

Een voltallig VCNE kon de verplaatsing inzetten naar het verre Bottelare. Het was koud en helder weer en het veld lag er hobbelig bij. De blauwtjes hadden dan ook het plan opgevat om de klus vlug te klaren. Al in de eerste minuut zagen de toeschouwers een eerste poging van Lucas. Dit leverde geen goal op maar het was voor Bottelare maar enkele seconden uitstel. Een schot van Stef vanuit een scherpe hoek op rechts kon door de keeper niet onder controle gehouden worden en het stond 0 – 1.

Na het vroege doelpunt namen de blauwtjes gas terug. In het middenveld zagen we enkele mooie combinaties van Pieter, Loïc, Lucas en Arthur. Open aanvallen voor doel leverde dit evenwel nauwelijks op. De verdediging met Bram, Stef en Tijs stond bij de pogingen van Bottelare pal als een blok. Ook van Bottelare kon er dan ook nauwelijks gevaar uit gaan. Bottelare probeerde het dan maar van afstand. Een hard afstandschot werd door Sander secuur uit de hoek van het doel geduwd.

Op het einde van de eerste helft volgden nog enkele pogingen van de blauwtjes. Een voorzet van Stef kon door Saul net niet in het doel verlengd worden en een schot van Lucas strandde op de keeper van Bottelare.

Het was Bottelare dat het meest gedreven uit de kleedkamer kwam. Na een drietal minuten brak Bottelare door. Het schot dat hieruit volgde, ging evenwel via de buitenkant van de paal over de achterlijn. Ook de blauwtjes kwamen dicht bij een (tweede) doelpunt. Na een pas van Lucas kon Pieter vrij op het doel afstormen. Door een tikje van de verdediger verloor hij evenwel zijn evenwicht en kon niet afronden. Ook een mooie voorzet van Arthur vanop links leverde nog gevaar op. Aan de overzijde zagen we Sander zelfzeker keepen.

De gevaarlijkste fase was een aanval via Lucas en Pieter. In de rebound schoot Stef hard maar trof de deklat. Het bleef dus ook tot aan het fluitsignaal 0 – 1.

 

Verslag: Ulrik

16:33 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.