24-03-09

(22/3/09) SP Petegem : VCNE : 7 - 2

Beste supporter, er zijn zo van die momenten waar woorden te kort schieten. Dit is op zijn minst één van de redenen waarom dit verslag  u later bereikt dan gewoonlijk.

Deze verplaatsing naar de knappe locatie van Sparta werd ingezet met een extra tijdelijke aanwinst : Arnaud Thierry vervoegde de kern door afwezigheid van Bram.

In het begin van de wedstrijd is er geen vuiltje aan de frisse lucht. Pieter tikt al vrij snel de 1 - 0 binnen in de 3de minuut. 6 minuten later wordt reeds het één en ander duidelijk. Op een hoge corner van Sparta blijft de blauwe verdediging staan en een Petegemse speler kan dan ook makkelijk hoog binnentrappen op de rebound.

In de 11de minuut komen we opnieuw op voorsprong via een knappe voorzet van Lucas op links en Loic die sluw de keeper op het verkeerde been zet 1 - 2.

Dit moet VCNE lanceren ... maar niets is minder waar. In het verdere verloop van de eerste helft scoort Petegem 2 maal tegen een te traag acterend VCNE.

Over de 2de helft kunnen we kort zijn : VCNE komt vandaag te kort in alle aspecten van het voetbal tegen een 1 jaar jongere tegenstander. Petegem combineerde vlot, was scherp, goed bij schot en vooral overtuigend. Eindscore 7- 2 en Sander heeft nochtans meer dan behoorlijk staan keepen.

Proficiat aan SP Petegem en VCNE weer een ervaring en les rijker (zondag-voetbal afschaffen?).

 

Maurice

 

22:54 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.