18-04-09

VCNE – Melsen : 4 - 6

VCNE : Arthur, Bram, Loïc, Lucas, Pieter, Sander, Saul, Stef, Tijs

Voor deze laatste thuismatch van het seizoen en wellicht het afscheid van de voetbalterreinen aan de Zandstraat traden de blauwtjes van VCNE aan met hun type ploeg. Alle spelers waren paraat op het terrein. Al gauw bleek evenwel dat ze er met de hoofdjes heel wat minder bij waren. De verslaggever was de datum op het wedstrijdblad nog aan het noteren toen het al 0-1 stond. Een als voorzet bedoelde bal week af en belandde in het doel. Via Lucas en Pieter trachtte ook VCNE een aanval in elkaar te boksen. Toch was het opnieuw Melsen dat scoorde. Een loeihard afstandschot suiste over Sander’s vingertoppen in het doel: 0-2.

VCNE probeerde in de minuten die volgden de scheve situatie recht te zetten. De blauwtjes dwongen enkele hoekschoppen af. Even later volgde de aansluitingstreffer. Een voorzet van Bram werd door Loïc in één tijd in doel gewerkt: 1-2. Melsen bleef evenwel de overhand hebben en een doorbraak door het centrum bracht de 1-3 op de bordjes. De toeschouwers zagen nog één fraaie aanval van blauw. Het schot op doel van Loïc ging evenwel net langs het doel.

De blauwtjes kwamen het gretigst uit de rustpauze. Via Pieter werd een aanval opgebouwd die bij Stef terechtkwam. Vanop rechts kon Stef hard uithalen en het was 2-3. Aan de linkerzijde zorgden Saul en Lucas voor gevaar. Saul trachtte een assist te geven aan Pieter. Het was Lucas die na een eerste afgeblokte poging, opnieuw de bal voor de voeten kreeg en voor het gelijkspel zorgde (3-3).

In de minuten die volgden werd de blauwe verdediging zwaar onder druk gezet. Tijs kon een aantal maal goed ontzetten, maar na een onterechte hoekschop tikte Melsen de 3-4 in het doel. Even later kreeg Melsen te veel ruimte voor doel en het stond 3-5.  En de aanvalsgolven waren nog niet voorbij. Een hard schot van Melsen belandde onhoudbaar rechts in de netten (3-6). In enkele minuten tijd had Melsen volledig het laken naar zich toegetrokken en de wedstrijd was duidelijk gespeeld.

VCNE bleef er evenwel nog even de moed inhouden. Met een schitterend afstandschot scoorde Pieter de 4-6. Een bedrijvige Arthur zag een eerste poging op de doelman eindigen en een tweede poging belandde in het zijnet. Een allerlaatste wapenfeit was voor Loïc. Na een kort gegeven hoekschop, trof hij de buitenkant van de doelpaal.

 

Verslag: Ulrik

22:07 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.