01-05-09

VCNE wint 1 Mei Tornooi : Vurste-Semmerzake

IMG_0070

 

Prachtig weer vandaag te Semmerzake voor het 1 Mei tornooi. De parking staat dan ook reeds bomvol wanneer we arriveren. VCNE is compleet op Bram na en heeft versterking opgeroepen in naam van Wout en Egon.

Match 1 : WINDEKE - VCNE = 0 - 2
Ondanks een moeilijke start komt VCNE 0 - 1 voor dankzij doelpunt van Wout. De 0 - 2 hangt dan de hele tijd in de lucht maar onze blues kunnen de match niet doodmaken. In de 2de helft komt Windeke sterk opzetten maar gelukkig kan Egon de verlossende 0 - 2 scoren. Sander moet VCNE nog recht houden in de laatste minuten. Speciale vermelding voor Stef die de plaats van Bram heeft ingenomen naast Tijs en 3 sterke prestaties aflevert. Arthur, die voor de verandering op rechts midden heeft post gevat, toont dat hij zijn man ook met rechts kan uitkappen.

Match 2 : VCNE - OLSA BRAKEL = 2 - 0
Een gelijkaardige verloop als in de eerste match. VCNE komt alweer 1 - 0 voor via Lucas zonder echt te domineren. De 2 - 0 blijft te lang uit en Brakel begint aanspraak te maken op een gelijkmaker. Gelukkig scoort Pieter op aangeven van Wout het verlossende doelpunt. Lucas lijkt echt overal aanwezig te zijn op het veld en Saul speelt één van zijn beste matchen, hij legt méér dan eens de bal pan-klaar voor de opkomende middenvelders.

Match 3 : GAVERE-ASPER - VCNE 3 - 1
Alweer komen we 1 - 0 voor dankzij een knappe goal van Pieter. De VCNE boys weten dat de buit (tornooi-winst) reeds binnen is en geven hierdooor waarschijnlijk iets makkelijker toe aan de vermoeidheid. Loic, nog steeds niet 100% fit, heeft het volle pond gegeven in de 2 vorige wedstrijden en moet uitgeput naar de zijkant. Gavere-Asper komt langszij en gaat er op en er over : 2 - 1. Even later zelfs 3 - 1 via een ongelukkig contact in de blauwe defensie. Het laatste fluitsignaal brengt verlossing. Ondanks dit verlies is VCNE de terecht winnaar over de 3 matchen en kan prijken met de medailles voor de 1 ste plaats.

Een zeer aangename voetbal voormiddag met één van de sterkste prestaties van het jaar. Dat belooft voor Smetlede ...

 

16:28 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.