12-05-09

Inschrijving, kleding passen, Jeugd-dag en tornooi.

Hopelijk heeft de postbode (na het verplichte 2 maal bellen) de juiste lectuur bezorgd deze week. 

Morgen, 13 Mei en volgende week woensdag 20 Mei dienen namelijk de inschrijvingen van het volgende seizoen te gebeuren. Daarbij komt dan ook ineens dat de nieuwe kleding kan worden gepast en besteld zodat deze op tijd voor het nieuwe seizoen kan arriveren.

Het lidgled is voor onze U11 met 25€ verhoogd tot 150€, maar daar krijgen we wel een volledig nieuwe voetbal-campus voor ! (Voor 15 € per maand 8 trainingen en 4 wedstrijden spelen  blijft dit de goedkoopste  georganiseerde sport-activiteit !)

Na het Hard Labeur van de ribbetjes voor sommigen onder ons op vrijdag is er zaterdag 16 Mei  "Jeugd-dag" in de zandstraat. iedereen kan dan terecht met één of meerdere vriendjes om deel te nemen aan toffe voetbal spelen zoals boarding, penalty-cup, spel zonder grenzen en nog veel meer. De start is om 9u30.

En dan komen we aan op zondag 17 Mei voor de clash te Smetlede. De eer en belangen zijn hoog voor dit  tornooi. We vertrekken om 8u30 vauit de zandstraat. Hopelijk kunnen we(op Lukas na ?) compleet aantreden zodat we onze kans, in volledige sterkte, kunnen gaan.

21:50 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.