19-05-09

Tornooi Smetlede

Een verdienstelijk tornooi van VCNE. Dankzij de inbreng van Rik en Gilles konden we met 9 spelers aantreden. VCNE eindigde op de 8 ste plaats na :

0 - 0 gelijkspel tegen Telstar Melle   --- 2 - 0 winst tegen Overmere

1 - 3 verlies tegen Oostakker --- 1 - 2 verlies tegen St Denijs

Aan de foto te zien zijn Loic, Gilles, Sander, Rik en Saul iets te vroeg vertrokken, maar waar was Stef eigenlijk ? 

 

Smetlede

 

14:28 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-05-09

Inschrijving, kleding passen, Jeugd-dag en tornooi.

Hopelijk heeft de postbode (na het verplichte 2 maal bellen) de juiste lectuur bezorgd deze week. 

Morgen, 13 Mei en volgende week woensdag 20 Mei dienen namelijk de inschrijvingen van het volgende seizoen te gebeuren. Daarbij komt dan ook ineens dat de nieuwe kleding kan worden gepast en besteld zodat deze op tijd voor het nieuwe seizoen kan arriveren.

Het lidgled is voor onze U11 met 25€ verhoogd tot 150€, maar daar krijgen we wel een volledig nieuwe voetbal-campus voor ! (Voor 15 € per maand 8 trainingen en 4 wedstrijden spelen  blijft dit de goedkoopste  georganiseerde sport-activiteit !)

Na het Hard Labeur van de ribbetjes voor sommigen onder ons op vrijdag is er zaterdag 16 Mei  "Jeugd-dag" in de zandstraat. iedereen kan dan terecht met één of meerdere vriendjes om deel te nemen aan toffe voetbal spelen zoals boarding, penalty-cup, spel zonder grenzen en nog veel meer. De start is om 9u30.

En dan komen we aan op zondag 17 Mei voor de clash te Smetlede. De eer en belangen zijn hoog voor dit  tornooi. We vertrekken om 8u30 vauit de zandstraat. Hopelijk kunnen we(op Lukas na ?) compleet aantreden zodat we onze kans, in volledige sterkte, kunnen gaan.

21:50 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-05-09

VCNE wint 1 Mei Tornooi : Vurste-Semmerzake

IMG_0070

 

Prachtig weer vandaag te Semmerzake voor het 1 Mei tornooi. De parking staat dan ook reeds bomvol wanneer we arriveren. VCNE is compleet op Bram na en heeft versterking opgeroepen in naam van Wout en Egon.

Match 1 : WINDEKE - VCNE = 0 - 2
Ondanks een moeilijke start komt VCNE 0 - 1 voor dankzij doelpunt van Wout. De 0 - 2 hangt dan de hele tijd in de lucht maar onze blues kunnen de match niet doodmaken. In de 2de helft komt Windeke sterk opzetten maar gelukkig kan Egon de verlossende 0 - 2 scoren. Sander moet VCNE nog recht houden in de laatste minuten. Speciale vermelding voor Stef die de plaats van Bram heeft ingenomen naast Tijs en 3 sterke prestaties aflevert. Arthur, die voor de verandering op rechts midden heeft post gevat, toont dat hij zijn man ook met rechts kan uitkappen.

Match 2 : VCNE - OLSA BRAKEL = 2 - 0
Een gelijkaardige verloop als in de eerste match. VCNE komt alweer 1 - 0 voor via Lucas zonder echt te domineren. De 2 - 0 blijft te lang uit en Brakel begint aanspraak te maken op een gelijkmaker. Gelukkig scoort Pieter op aangeven van Wout het verlossende doelpunt. Lucas lijkt echt overal aanwezig te zijn op het veld en Saul speelt één van zijn beste matchen, hij legt méér dan eens de bal pan-klaar voor de opkomende middenvelders.

Match 3 : GAVERE-ASPER - VCNE 3 - 1
Alweer komen we 1 - 0 voor dankzij een knappe goal van Pieter. De VCNE boys weten dat de buit (tornooi-winst) reeds binnen is en geven hierdooor waarschijnlijk iets makkelijker toe aan de vermoeidheid. Loic, nog steeds niet 100% fit, heeft het volle pond gegeven in de 2 vorige wedstrijden en moet uitgeput naar de zijkant. Gavere-Asper komt langszij en gaat er op en er over : 2 - 1. Even later zelfs 3 - 1 via een ongelukkig contact in de blauwe defensie. Het laatste fluitsignaal brengt verlossing. Ondanks dit verlies is VCNE de terecht winnaar over de 3 matchen en kan prijken met de medailles voor de 1 ste plaats.

Een zeer aangename voetbal voormiddag met één van de sterkste prestaties van het jaar. Dat belooft voor Smetlede ...

 

16:28 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |