01-10-09

VCNE - Zeveren = 8 - 2

Zeveren kwam met een gedurfde opstelling naar de Nazareth-arena. Het siert de club dat het voluit de kaart van de jeugd trekt. Er stonden verschillende spelers van 2000 en 2001 op het wedstrijdblad. Een goede verstaander weet dat de u11 doorgaans het geboortejaar '99 dragen. Bij VCNE was Pieter niet van de partij. 

Een dol match-begin brengt al snel de 1 - 1 op het bord na zo'n 5 minuten.Via een trap van Loic en een fabuleuze treffer vanop afstand van Zeveren. Scheidsrechter Franky Frans zal vandaag meerdere keren naar de middenstip wijzen. Het spel gaat goed op en neer met kleine kansjes aan beide zijden. Eén van die kansen leidt tot de eerste seizoens-goal van Jordy. Hij zet goed zijn lichaam en forceert zo een "carambole" die in het Zeverse doel verdwijnt. Wat later staat het echter al weer 2 - 2 bij slecht uit verdedigen van de thuisploeg.

Een spanned match-verloop dus en de thuisaanhang is maar wat blij met de 3 - 2 rust stand na een zeer knappe combinatie waarin nagenoeg alle VCNE speler betrokken zijn. Lucas werkt beheerst af na het, door de keeper, geloste schot van Stef.

Bij de start van de 2 de helft schakelt VCNE een versnelling hoger. Zeveren kan nu de ruimtes niet meer belopen. De blauwe Armada swingt als vanouds en een alerte Jordy kan zijn 2de doelpunt van de wedstrijd binnen prikken. Lukas, Loic en Arthur scoren elk nog één doelpunt. Een own-goal maakt de 8 - 2 stand rond.

We noteren vooral swingende combinaties van onze jongens, maar het dient gezegd dat het hen in de 2de helft niet meer zo moeilijk gemaakt werd.

 

20:37 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.