01-03-10

U11 VCNE - Exc Mariakerke : 5 - 0

Het preminiemen veld lag er zwaar bij vandaag. Pieter moest verstek geven en Robbe zorgde voor de logistiek. Lukas en Stef begonnen op de bank, de trainer was onzeker over hun fysieke conditie nadat ze een weekje vakantie hadden genomen. Saul en Frederic vormden de aanvalslinie met Loic, Arthur en Yordi in Steun. Bram en Tijs stonden op hun gebruikelijke plaatsen met Sander onder de lat.

VCNE doet bijna zo goed als Valencia, ze scoren reeds in de 2 de minuut via een knap opgebouwde aanval. Yordi wordt scherp voor doel aangespeeld en die ontwijkt simpel de verdediging en past perfect op de inlopende Loic die scoort met een volley vlak voor doel.

Een zeer hoopvolle start, maar wat volgt is veel minder. Beide ploegen hebben het moeilijk om vlot te voetballen op dit zware veld. Eén kant van het middenveld wordt zo veel mogenlijk gemeden daar de bal er helemaal niet rolt. Zo gaat het spel zo goed en zo kwaad het kan over en weer zonder echt doelgevaar. Toch slaagt Nazareth-Eke er in om te scoren, zij het wel via een own-goal van de bezoekers.

In de 2de helft komen Lukas en Stef opdraven. Dit nieuwe bloed doet wonderen want plots zit er meer drive in het spel. Vooral Lukas die voor snelheid en diepgang zorgt kan zijn stempel drukken en scoort 2 maal als een rasechte spits. Tweemaal wordt hij de straat ingestuurd en 2 maal laat hij de keeper kansloos achter. De bal rolt nu duidelijk beter aan die kant van het veld en ook Saul laat zich opmerken door tot 3 keer toe op de juiste plaats, links voor doel, te zijn. Maar zijn schot is bij deze omstandigheden net niet krachtig genoeg om de doelman te verschalken.

Uiteindelijk legt Stef de eindstand vast na een scherpe counter via Loic en Lukas, deze laatste veinst het schot maar steekt de bal dan naar rechts voor de aanstormende Stef. Deze bevestigt zijn goede vormpeil en zijn schot gaat overhoeks langs de grond binnen : 5 - 0.

We noteren nog enkele spreekkoren tijdens de penalties maar de scheidsrechter ziet er het sportieve in en laat betijen.

 

21:31 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.