15-03-10

U11 Poesele - VCNE : 0 - 2

De blauwe karavaan zakte op zondag ochtend af naar FC Poesele. Na een korte site-seeing arriveren we aan de enige horeca zaak van dit dorp met z'n 517 inwoners. Ook het plaatselijke kaarters-gilde heeft hier zijn thuisfront.

Andre moest het zonder de geblesseerde Pieter stellen en ook Bram was niet van de partij.

De aftrap dan, die wordt gegeven op een "vierkant" terrein met de gebruikelijke opstelling behalve Arthur die nu naar de links achter schuift. Lopen met de bal is hier uit den boze wegens geen ruimte. Opdracht is optimaal van de breedte gebruik te maken.

Maar dat gebeurt dus niet. Erger nog, wat volgt is één van de mindere wedstrijden van dit seizoen, zoniet de minste. Er wordt veel te veel met de bal gelopen, waar er dus helemaal geen ruimte voor is. Bovendien speelt Poesele het bijzonder hard en zowel Loic, Yordi als Arthur moeten het ontgelden. 

Verder zijn er niet veel vermeldigenswaardige feiten :

6de minuut, Stef legt aan van aan de middenlijn en Lucas verschalkt de doelman door over de bal te springen die zo in doel verdwijnt.

15de minuuut, Tijs had al eens een Stefke geprobeerd zonder succes. Zijn 2de poging vertrekt ook bijna vanop eigen helft en verdwijnt tussen de benen van de keeper door in doel.

0 - 2 dus en dit is ook de eindstand. Sander haalt in de laatste minuut de pers door met een fabelachtige dubbele kattesprong zijn netten schoon te houden. Hoe hij in 2de instantie de bal uit zijn doel plukte is nog steeds een raadsel, ... klasse !

 

21:53 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.