23-03-10

U11 VCNE - SP Petegem : 8 - 2

Voor de thuiswedstrijd tegen Spart Petegem kon T1 geen beroep doen op de Tijs, Pieter en Saul. De voltallige VCNE aanhang wenst de ziekenboeg veel beterschap toe !

Met de playoffs in zicht was het afwachten hoe de thuisploeg zou acteren na de bescheiden prestatie van vorige week op Poesele. Aan vertrouwen ontbrak het niet dankzij de 0 - 13 overwinning van de heenronde. André kon het zich zelfs permiteren Bram op de bank te laten starten. Lucas stond op de linksachter naast Stef, Arthur in de spits samen met Frederik. Robbe , Loic en Yordi vormden het middenveld. De match werd 4 minuten voor het uur op gang gefloten.

Sp Petegem had zijn les geleerd en probeerde de rangen gesloten te houden. Het spel zat dan ook enkele minuten vast tot Lucas een corner mocht trappen. Deze stilstaande fases zijn reeds verscheidene maanden één van de gevaarlijke wapens van de thuisploeg en dat was nu niet anders. Lukas gaf scherp voor doel en Yordi trapte gecontroleerd met een volley de 1 - 0 binnen.

De bezoekers kwamen na het doelpunt enkele keren vervaarlijk in beeld maar faalden telkens ze oog in oog met Sander kwamen te staan. VCNE nam hierop snel afstand via 2 schoten uit de 2de lijn : één van Stef waar de keeper niet echt alert op reageerde. De 2de via Lukas die zeer knap een rebound laag houdt en staalhard binnen trapt. Via een poging van Arthur valt er ook nog een owngoal bij de tegenstander en zo staat het 4 - 0. 

In de 2 de helft posteert André Bram in de spits en die scoort al snel zijn doelpuntje. Als beloning mag hij terug naar zijn vertrouwde stek. De match is al lang gespeeld terwijl Loic door een oude blessure even van het veld moet. Zonder veel erg want hij kan na enkele minuten hervatten nadat Yordi een aangeschoten bal tegen de kaak moet verwerken.

Petegem slaagt er in de 0 van het bord te vegen en stranden uiteindelijk op een 8 - 2 eindstand. Zonder grootse prestaties kan de blauwe armada alweer juichen.

Bepaalde supporters denken eraan een inzameling te houden voor een paar nieuwe voetbalschoenen voor Loic die zijn penalty op zijn kousen moest nemen...

 

 

 

21:32 Gepost door Maurice in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.